Dobrodošli!

Tenis škola Tennis team Cerezin (TTC) osnovana je 1994 godine, te od tada uspješno djeluje i danas. Neprekidni kontinuitet, verificirani programi i tisuće zadovoljnih lica, kako djece, tako i odraslih najbolji su pokazatelj naše uspješnosti i profesionalnosti.

Ali nemojte nam samo vjerovati na riječ, već dođite i uvjerite se sami!

 • Sveti Nikola

  Sveti Nikola

  Četvrtak, 9. Prosinca 2010. u 17:59

  Na dan Svetog Nikole imali smo neočekivanu posjetu. Našu školu tenisa je posjetio Sveti Nikola i jako iznenadio naše polaznike. Darivao ih je bombonima i pričao sa njima, a svima je podijelio i prigodne poklone bez šiba. Vidjevši da tu nisu sva djeca iz tenis škole Tennis team Cerezin rekao je da će dolaziti cijeli tjedan i dijeliti poklone. Uistinu je i dolazio, a slike sa treninga u drustvu Svetog Nikole mozete pogledati u nastavku.više...

 • Vikend škola tenisa - O.Š. Jordanovac

  Vikend škola tenisa - O.Š. Jordanovac

  Ponedjeljak, 8. Studenog 2010. u 21:54

  23.10.2010 Tenis škola Tennis team Cerezin je započela sa programom vikend škole tenisa na lokaciji: O.Š. Jordanovac. Svi zainteresirani se mogu prijaviti i saznati više putem prijavnice, na e-mail ili na kontakt broj (098/304-565) (Davor Cerezin).

 • Zašto je tenis dobar sport za djecu?

  Petak, 5. Studenog 2010. u 20:00

  Ovaj se zabavan sport s loptom stvarno može preporučiti kao odličan sport za djecu. Može se početi već u dobi od 3-4 godine. Mnogi stručnjaci ga smatraju odličnim prvim sportom za djecu jer razvija velik broj baznih vještina potrebnih za ostale sportove i aktivnosti. Svi mi koji ga volimo i/ili igramo i bez znanstvene potvrde znamo da je dobar... više...

 • Predstavljamo vikend školu tenisa

  Predstavljamo vikend školu tenisa

  Nedjelja, 19. Rujna 2010. u 8:15

  Od 15.10.2010 Tenis škola Tennis team Cerezin započinje sa programom vikend tenis škole na lokacijama: O.Š. Jordanovac i T.C. Maksimir na Ravnicama. Vikend škola tenisa namjenjena je svim zainteresiranima (4-12 godina) koji bi voljeli igrati tenis, ali su tjedne obaveze "jače" od želje za tenisom pa su spriječeni dolaziti na treninge. Treninzi će se provoditi po ITF-ovom programu Play and stay tj. po istom programu kakav se provodi u tjednom programu Tenis škole Tennis team Cerezin. Vikend škole tenisa provodi iskusni i educirani tim trenera, ali prilagođeno vikendu: 1x tjedno u trajanju treninga od 90 minuta za školsku djecu (7-12 godina) i 1x tjedno u trajanju od 60 minuta za predškolsku djecu (4-7 godina). Svi rekviziti i teniska oprema su osigurani.

  Predbilježbe i upite započinjemo primati već sada putem prijavnice, na e-mail ili na kontakt broj (098/304-565) (Davor Cerezin). Svakom novom polazniku vikend škole tenisa posebna pogodnost: prva 2 treninga besplatna (u grupi 4-6 polaznika).

  Vaš Tennis team Cerezin

 • Upisi - jesen 2010

  Upisi - jesen 2010

  Nedjelja, 5. Rujna 2010. u 15:19

  Upisi za jesensko - zimski semestar su u tijeku. Molimo Vas da se zainteresirani jave na kontakt broj (098-304-565), putem e-maila ili putem naše prijavnice te ćemo se zainteresiranim polaznicima javiti u što kraćem roku. Svakom novom polazniku posebna pogodnost: testiranje i prva 4 treninga besplatna! (u grupi od 4 polaznika)

PrvoPrethodno... 1011121314SljedećeZadnje