Dobrodošli!

Tenis škola Tennis team Cerezin (TTC) osnovana je 1994 godine, te od tada uspješno djeluje i danas. Neprekidni kontinuitet, verificirani programi i tisuće zadovoljnih lica, kako djece, tako i odraslih najbolji su pokazatelj naše uspješnosti i profesionalnosti.

Ali nemojte nam samo vjerovati na riječ, već dođite i uvjerite se sami!

 • TTC Kids - Narančasti & Zeleni turnir 2014

  TTC Kids - Narančasti & Zeleni turnir 2014

  Utorak, 24. Lipnja 2014. u 0:32

  10.05.2014. i 24.05.2014. na terenima TC Maksimir-Ravnice, Tenis škola Tennis team Cerezin (TTC) organizirala je NARANČASTI i ZELENI TURNIR. Natjecanje je bilo namjenjeno za polaznike našeg programa Tenis škola za djecu 7-12 godina. Prisustvovali su natjecatelji koji su došli sa naših trening lokacija TC MAKSIMIR-Ravnice, TC TOPTEN-Prečko. I dalje smo u nemilosti Pričesti i Krizmi i nismo bili u punom broju... Od natjecatelja je bilo starih faca kojima su se priključili i neki novi klinci i dodatno zakuhali ionako neizvjesnu situaciji tokom natjecanja¸ Natjecanja su vodili treneri Bernard, Davor i Ante. Još jednom zahvaljujemo sponzoru Tvornici Kraš. Slike možete pogledati u nastavku... više...

 • TTC Kids - Creveni turniri & Teniska olimpijada 2014

  TTC Kids - Creveni turniri & Teniska olimpijada 2014

  Utorak, 24. Lipnja 2014. u 0:38

  26.04.2014. i 31.05.2014. na terenima TC Maksimir-Ravnice, Tenis škola Tennis team Cerezin (TTC) organizirala je CRVENI TURNIR & TENISKU OLIMPIJADU. Natjecanje je bilo namjenjeno za polaznike našeg programa Tenis igraonice- predškolska djeca 4-7 godina i Tenis škola-djeca 7-12 godina. Prisustvovali su natjecatelji koji su došli sa naših trening lokacija TC MAKSIMIR-Ravnice, TC TOPTEN-Prečko i DV VRBIK i još puno roditelja u ulozi navijača. Da nema Kozica, Pričesti, Krizmi broj bi nam bio daleko veći, ali i ovako smo se super zabavili... i zasladili sa slasticama što smo ih dobili od naših sponzora Tvornice Kraš i Večernjeg lista te im ovim putem zahvaljujemo... Mislim da su treneri Tennis team-a Cerezin svojim zalaganje sve rekli.. Ostalo neka kažu naša djeca i roditelji. Slike možete pogledati u nastavku...više...

 • Najam tenis terena na TC Maksimir 2014.

  Najam tenis terena na TC Maksimir 2014.

  Ponedjeljak, 31. Ožujka 2014. u 20:12

  Počela je ljetna sezona (01.04.2014-1.10.2014) na TC Maksimir-Ravnice. Na raspolaganju su nam dva teniska terena (2 i 3) koji se nalaze najbliži dvorani. Sve informacije za najam ili zakup mozete dobiti na 091 304 56 55 i na email davor.cerezin@gmail.com. Sve o cijenama najma i zakupa terena pogledajte ovdje.

 • Lijep vikend iza nas!

  Lijep vikend iza nas!

  Petak, 14. Veljače 2014. u 17:39

  Na prošlotjednim natjecanjima tenis klub Tennis team Cerezin je imao razloga biti zadovoljan. Na turniru do 8 godina odigranog na Velesajmu Vito nam je bio 1., a Ivon 3. Lijep rezultat nam je imala i Marija kojoj je to bio prvi turnir. Na turniru do 10 godina Roko je igrao četvrtfinale zlatne skupine i tijesno izgubio za ulazak u polufinale. Još jednom čestitke igračima i trenerima :))...više...

 • Upisi u tijeku!

  Upisi u tijeku!

  Petak, 14. Veljače 2014. u 17:22

  Tenis škola & klub Tennis team Cerezin pozivaju sve zainteresirane da upišu svoju djecu u naše verificirane programe "Jednogodišnja škola tenisa za djecu 7-12 godina" i za predškolsku djecu program teniske igraonice "Mini tenis za predškolsku djecu 4-7 godina".

  Programe su verificirali Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta i Agencija za odgoj i obrazovanje.
  Programi su namjenjeni onima koji bi voljeli biti natjecatelji i onima koji vole tenis, ali bi ga htjeli igrati samo rekreativno.

  Pružite djeci kvalitetnu sportsku edukaciju na zabavan način.

  Informacije o upisima i predbilježbe možete dobiti na broj telefona: 091/3045-655 i na e-mail: davor.cerezin2@zg.t-com.hr.

  Svaki novi polaznik koji se upiše će dobiti prva 3 treninga besplatno gdje ćemo Vam moći više približiti sliku tog predivnog sporta i upoznati vas sa našim trenerima.

  Polaznik – dijete koji se nakon besplatne škole uključi u rad naše škole tenisa i nastavi trenirati na poklon će dobiti Babolat reket.

  Dođite i priključite se nasem teamu i otkrijmo čari tenisa zajedno.

  Veselimo se vašem dolasku!!

PrvoPrethodno12345... SljedećeZadnje