Dobrodošli!

Tenis škola Tennis team Cerezin (TTC) osnovana je 1994 godine, te od tada uspješno djeluje i danas. Neprekidni kontinuitet, verificirani programi i tisuće zadovoljnih lica, kako djece, tako i odraslih najbolji su pokazatelj naše uspješnosti i profesionalnosti.

Ali nemojte nam samo vjerovati na riječ, već dođite i uvjerite se sami!

 • Prosinac u Tennis teamu Cerezin

  Prosinac u Tennis teamu Cerezin

  Ponedjeljak, 30. Prosinca 2013. u 23:55

  Prosinac je mjesec u godini ispunjen toplinom i darivanjima. Taj mjesec je i poseban u Tennis teamu Cerezin... Došao nam je Sveti Nikola i našim polaznicima podijelio poklone. Da nam blagdanski treninzi prodju sto lijepše imali smo i prigodnih slatkiša koje smo dijelili djeci u obliku Kikija, Bananka, štapica... Na tim lijepim slasticama još jedanput zahvaljujemo našem sponzoru Tvornici Kraš. Poklonili smo našim novim polaznicima i Babolat rekete. Našim predškolskim polaznicima u programu Minitenis izdavačka kuća Naša djeca poklonila je prekrasne božićne bojanke. Hvala i trenerima koji su se potrudili našoj djeci uljepšati prosinac u klubu.više...

 • ZTS Turnir 8 i 10 godina

  ZTS Turnir 8 i 10 godina

  Ponedjeljak, 30. Prosinca 2013. u 23:50

  Na zadnjem turniru do 8 i 10 godina Tennis team Cerezin se predstavio sa malom ali uspješnom ekipom. Osim što znamo pozirati kao manekeni znamo postizati i dobre reultate. Ovaj put su umjesto medalja doma odnijeli pehara-da mame imaju više za čistiti:)))) Vito i Ben su odigrali Zlatnu skupinu. Marko i Jan Srebrnu, a naš najmladji Ivon Brončanu. Svakako treba pohvaliti i našeg Roka do 10 godina koji marljivo skuplja bodove i penje se na rang listi. Bravo za sve.više...

 • OP HATK Mladosti

  OP HATK Mladosti

  Utorak, 8. Listopada 2013. u 1:15

  05.10.2013. na terenima HATK Mladosti održan je OP HATK Mladosti. TTC Kikići su bili na turniru i vratili se sa puno medalja. Vito Cerezin je osvojio 1. mjesto u Zlatnoj skupini, Vivian je bila 2. u Srebrnoj, Ben i Ivon su isto bili u Srebrnoj skupini, a Rino u Brončanoj. Čestitamo svima na uspjehu!više...

 • Upisi u tijeku!!

  Upisi u tijeku!!

  Srijeda, 21. Kolovoza 2013. u 15:34

  Tenis škola & klub Tennis team Cerezin pozivaju sve zainteresirane da upišu svoju djecu u naše verificirane programe "Jednogodišnja škola tenisa za djecu 7-12 godina" i za predškolsku djecu program teniske igraonice "Mini tenis za predškolsku djecu 4-7 godina".

  Programe su verificirali Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta i Agencija za odgoj i obrazovanje.
  Programi su namjenjeni onima koji bi voljeli biti natjecatelji i onima koji vole tenis, ali bi ga htjeli igrati samo rekreativno.

  Pružite djeci kvalitetnu sportsku edukaciju na zabavan način.

  Informacije o upisima i predbolježbe možete dobiti na broj telefona: 091/3045-655 i na e-mail: davor.cerezin2@zg.t-com.hr.

  Početak programa je 02.09.2013. sa mogučnošću naknadnih upisa.

  Svaki novi polaznik će dobiti prva 2 treninga besplatno gdje ćemo Vam moći više približiti sliku tog predivnog sporta i upoznati vas sa našim trenerima.

  Polaznik – dijete koji se nakon besplatne škole uključi u rad naše škole tenisa i nastavi trenirati na poklon će dobiti Babolat reket i majicu Tennis team Cerezin.

  Dođite i priključite se nasem teamu i otkrijmo čari tenisa zajedno.

  Veselimo se vašem dolasku!!

 • TTC Kids - Narančasti & Zeleni turnir 2013

  TTC Kids - Narančasti & Zeleni turnir 2013

  Ponedjeljak, 27. Svibnja 2013. u 22:21

  27.04.2013. na terenima TC Maksimir-Ravnice tenis škola Tennis team Cerezin ( TTC ) organizirala je NARANČASTI&ZELENI TURNIR. Natjecanje je bilo namjenjeno za polaznike našeg programa Tenis škola za djecu 7-12 godina. Prisustvovalo je 22 natjecatelja koji su došli sa naših trening lokacija TC MAKSIMIR-RAVNICE, TC TOPTEN-PREČKO i roditeljo u ulozi navijača. I dalje smo u nemilosti Pričesti i Krizmi i nismo bili u punom broju... Od natjecatelja je bilo starih faca kojima su se priključili i neki novi klinci i dodatno zakuhali ionako neizvjesnu situaciji tokom natjecanja..Natjecanje su vodili treneri Dino,Davor i Ante.Još jednom zahvaljujemi tati Kakarigiju na ovim izuzetnim fotografijama i sponzoru Tvornici Kraš.više...

PrvoPrethodno... 23456... SljedećeZadnje