Dobrodošli!

Tenis škola Tennis team Cerezin (TTC) osnovana je 1994 godine, te od tada uspješno djeluje i danas. Neprekidni kontinuitet, verificirani programi i tisuće zadovoljnih lica, kako djece, tako i odraslih najbolji su pokazatelj naše uspješnosti i profesionalnosti.

Ali nemojte nam samo vjerovati na riječ, već dođite i uvjerite se sami!

 • Proljeće je stiglo u TTC :)

  Proljeće je stiglo u TTC :)

  Ponedjeljak, 15. Travnja 2013. u 23:41

  Lijepo vrijeme je zakucalo i na naša vrata, konačnooo..!!

  Pozivamo sve zainteresirane da upišu svoju djecu u naše verificirane programe "Jednogodišnja škola tenisa za djecu 7-12 godina" i za predškolsku djecu program teniske igraonice "Mini tenis za predškolsku djecu 4-7 godina".

  Pružite djeci kvalitetnu sportsku edukaciju na zabavan način.
  Sve informacije možete dobiti na broj telefona: 091/3045-655 i na e-mail: davor.cerezin2@zg.t-com.hr.

  Veselimo se vašem dolasku!!

 • Nastavak škole tenisa i nova lokacija

  Petak, 22. Ožujka 2013. u 20:46

  Od 02.04.2013. Tenis škola Tennis team Cerezin (TTC) nastavlja sa svojim radom u proljetno-ljetnom semestru 2013. na postojećim lokacijama. Osim toga otvaramo vrata škole tenisa svim zainteresiranima i na novoj lokaciji, Nacionalni tenis centar - Joszefa Antala bb, Zagreb.

  Na prekrasnim terenima u Novom Zagrebu otvorit ćemo tenis školu svima: malima (predškolska djeca i školska djeca) i velikima, onima koji bi voljeli biti natjecatelji i onima koji vole tenis, ali bi ga htjeli igrati samo rekreativno u našoj tenis školi. Predbilježbe i upite započinjemo primati već sada putem putem prijavnice, na e-mail: davor.cerezin2@zg.t-com.hr ili na kontakt broj 091/3045-655 (Davor Cerezin). Treninzi započinju 02.04.2013. Svaki novi polaznik će dobiti prva 2 treninga besplatno gdje ćemo Vam moći više približiti sliku tog predivnog sporta. Cijene programa su kao i na TC Maksimir.

  Polaznik – dijete koji se nakon besplatne škole uključi u rad naše škole tenisa i nastavi trenirati na poklon će dobiti Babolat reket i majicu Tennis team Cerezin. Dođite i priključite se našem timu i otkrijmo čari tenisa zajedno na prekrasnim terenima Nacionalnog tenis centra.

  Postanite i Vi dio tradicije našeg i vašeg kluba!

 • ❤oliš tenis? Igraj tenis!

  ❤oliš tenis? Igraj tenis!

  Četvrtak, 7. Veljače 2013. u 23:43

  Poštovani posjetitelji naše web stranice, djeco, roditelji i svi zainteresirani, od 03.02.2012 Tenis škola & klub Tennis team Cerezin pozivaju sve zainteresirane na DANE OTVORENIH VRATA i predstavljanju naših programa. Programi su namjenjeni za školsku i predškolsku djecu. "Jednogodišnja škola tenisa za djecu 7-12 godina" i "Mini tenis za predškolsku djecu 4-7 godina".

  Naši programi su verificirani od strane "MINISTARSTVA ZNANOSTI, OBRAZOVANJA I SPORTA" i "AGENCIJE ZA ODGOJ I OBRAZOVANJE".

  Dođite i zaigrajte tenis sa prijateljima i iskusnim timom trenera. Jer ako ❤OLIŠ TENIS? IGRAJ TENIS!!

  Sve informacije i dodatne upite možete dobiti na broj telefona: 091/3045-655 i na e-mail: davor.cerezin2@zg.t-com.hr. Prijave možete izvršiti putem telefona (091/3045-655) ili putem prijavnice.

  U toku veljače i ožujka svaki polaznik dobit će 3 treninga u grupi besplatno.

  Polaznik – dijete koji se nakon besplatne škole uključi u rad naše škole tenisa i nastavi trenirati na poklon će dobiti Babolat reket i majicu Tennis team Cerezin.

  Lokacije održavanja programa:
  - Tenis centar Maksimir, XI. Ravnice bb. (iza tvornice Kraš)
  - Tenis klub Topten, Prečko 60, naselje Prečko (kod crkve Presvetog trojstva)
  - DV Vrbik, Fausta Vrančića 9

  Popularizacijom tenisa i približavanjem sporta svima omogućavamo i dajemo mogućnost biranja između prekrasnog sporta ili sivila ulice.

  Postanite i Vi dio tradicije naše tenis škole & kluba Tennis team Cerezin (TTC)!

 • Izrada plana prehrane i savjeti o prehrani

  Izrada plana prehrane i savjeti o prehrani

  Petak, 8. Veljače 2013. u 1:12

  Vrhunski rezultati mogući su samo uz vrhunsku prehranu koja uključuje izradu plana prehrane i savjete o prehrani. Kontaktirajte nas odmah na broj 091/201-8385 i zakažite svoj termin za besplatnu tjelesnu analizu.

 • Novi kontakt broj

  Novi kontakt broj

  Ponedjeljak, 24. Prosinca 2012. u 20:41

  Poštovani polaznici i posjetitelji naše stranice od 1.1.2013. mijenjamo kontakt broj. Novi broj škole tenisa na koji nas možete dobiti je 091/304-5655.
  Pozdrav. Davor Cerezin&Tennis team Cerezin.

PrvoPrethodno... 45678... SljedećeZadnje